PERSONDATAPOLITIK

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når

du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker

f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer

eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, kunde eller abonnent, øvrig brug af services eller

foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske

oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer. I det omfang du selv giver

eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn,

telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med

oprettelse af login eller ved køb.

Formål:

For at du kan handle hos os via magiclight.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

og vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til

dig, udsende fakturaer og kontoudtog samt sende nyhedsinformationer, hvis det ønskes.

Eksterne modtagere af dine personoplysninger: 

Når vi skal sende din ordre til dig, sker det via forskellige transportfirmaer, som i den forbindelse får dit navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Disse firmaer er herefter dataansvarlig for disse oplysninger.

 

 

bogføringsloven.

Periode for opbevaring

Private personoplysningerne registreres hos MAGIC LIGHT og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af

dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles

og hvorfor.

SIKKERHED & RETTIGHEDER

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller

ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab,

misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Ejeren og de ansatte hos MAGIC LIGHT har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige er: NH Group ved Nichlas Hansen

Oplysninger afgivet til MAGIC LIGHT/NH GROUP videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigt og klager

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger, skal vi som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Som registreret hos MAGIC LIGHT har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har

også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan desuden til enhver tid

gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der

bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du

ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til MAGIC LIGHT via e-mail: julelys@savværksgaarden.dk att.: Nichlas Hansen. Ikke alle oplysninger kan slettes, da de kan være

underlagt regnskabsmæssig opbevaringspligt.

Disse rettigheder har du efter Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Hvis du vil klage over vores behandling af personoplysninger, kan du klage til 

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K

http://www.datatilsynet.dk/

over vores behandling af dine personoplysninger.

Sletning af persondata 
Såfremt du ikke gør brug af vores shop i en periode på 2 år, vil vi slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.

Cookies 
På magiclight.dk benytter vi cookies til at give brugeren den bedste oplevelse på shoppen. En cookie er en fil som bliver gemt i din browser på den enhed du benytter, og kan indeholde hvad end information shoppen lægger i den.

Du kan til enhver tid forhindre at cookies bliver gemt. Som standard er cookies slået til i moderne browsere, som f.eks. Google Chrome, Safari, Microsoft Edge og Firefox. Du skal derfor ikke gøre noget, for at vi kan give dig den bedste oplevelse. Hvis du derimod ønsker ikke at anvende cookies, kan du i din browser finde indstillinger til at slå cookies helt fra. Ulempen ved dette er, at vi ikke længere kan sikre dig den bedste oplevelse, og du vil i nogle tilfælde kunne opleve, at shoppen ikke fungerer optimalt.

 

Kontakt oplysninger:

MAGIC LIGHT by SavværksGaardensJulelys

NH Group v/Nichlas Hansen

Ørslevvej 100a

4760 Vordingborg

Tlf.: 20764511

E-mail: julelys@savværksgaarden.dk

Cvr-/se-nr. 41544279 

MAGIC LIGHT

by

Savværks Gaardens Julelys

Følg os på de sociale medier:
  • MAGIC LIGHT
  • MAGIC LIGHT
  • SavværksGaardensJulelys
  • SavværksGaardensJulelys

MAGIC LIGHT by SavværksGaardensJulelys

NH Group v/Nichlas Hansen

© 2021 MAGIC LIGHT by Savværks Gaardens Julelys All rights reserved